16.4.2011

Kurssi keväisessä Orimattilassa

Maicun kädenojennus hieman varautuneille alpakoille, jotka ihmettelivät keskenään kovasti sitä, että 'Mistä nämä kaikki tyypit oikein ilmestyivät tänne yhtäkkiä?'
Olin ensimmäistä kertaa Maicun mukana eläinkommunikointikurssilla. Tarkoitus oli kuvata vähän tapahtumia, jotta saadaan materiaalia nettiin. Kurssipaikalla oli aivan ihastuttavia alpakoita ja nekin pääsivät mukaan harjoituksiin. Olin hämmästynyt siitä, miten hienoja tuloksia kaikki oppilaat saivat aikaan harjoitellessaan! Me kaikki todellakin osaamme kommunikoida, jos vain uskallamme hiljentyä ja avata mielemme ja päästää irti rationaalisen mielen kahleista ja antaa mielen virrata vapaasti mielikuvissa ja tuntemuksissa, sydän avoinna. Sydän on aina oltava avoin saavuttaaksen tuloksia eläinten kanssa. Eläimet näkevät meidän lävitsemme ja ne tulevat sillä tavoin jo puolitiehen yrittäessämme kommunikoida heidän kanssaan sydämenkielellä.

Kursseilla tehdään harjoituksia ja myös pariharjoituksia. Tällä kurssilla oli mukana kilpikonna, ja se joutui heti harjoituskaluksi. Tuloksena oli mm. viesti: "Tykkään säpinästä ja siitä, että paikalla on paljon ihmisiä."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti